Για Γυναίκες άνω των 40 ετών

Image

Με την εμμηνόπαυση ο έλεγχος στις γυναίκες ξεκινά με το βασικό Check up, τον έλεγχο της σιδηροπενίας και του θυρεοειδούς όπως και για τις γυναίκες νεότερης ηλικίας Όμως η συμπεριφορά του μεταβολισμού της γυναίκας τροποποιείται σε αρκετά επίπεδα.

Έτσι, πέρα των αναλύσεων του βασικού Check up προτείνονται οι εξετάσεις :

Σίδηρος (Fe) -φερριτίνη (Ferr) που επιλέγονται σε συνδυασμό, για τη διερεύνηση πιθανής έλλειψης σιδήρου.

Ασβέστιο (Ca) που είναι ένα από τα βασικότερα ιχνοστοιχεία του μεταβολισμού και συσχετίζεται με τη φυσιολογία πολλών συστημάτων του οργανισμού, όπως του θυρεοειδή, νεφρών, οστών κ.α.

NTx ούρων (τελοπεπτίδιο τύπου Ι κολλαγόνου) που αποτελεί προϊόν αποικοδόμησης των οστών. Με την εξέταση αυτή μπορούμε να προβλέψουμε πιθανή οστεοπενία και οστεοπόρωση


Παραθορμόνη (PTH) που αποτελεί τη βασική ρυθμιστική ορμόνη στο μεταβολισμό του ασβεστίου και των οστών.

Βιταμίνη D3 25(OH) που είναι η υπεύθυνη βιταμίνη για την αποτελεσματική απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά, με έντονη προστατευτική δράση έναντι των ιώσεων και των καρκίνων.

T3 (τριϊωδοθυρονίνη), fT4 (ελεύθερη θυροξίνη), TSH (θυρεοτρόπος ορμόνη), anti-TPO (αντιθυρεοειδικά αντισώματα), anti-TG (αντιθυρεοσφαιρινικά αντισώματα) που αποτελούν ένα πακέτο αναλύσεων του θυρεοειδούς με το οποίο ελέγχεται τόσο η βιοχημική απόδοση και ρύθμιση του θυρεοειδούς, όσο και η ύπαρξη αυτοαντισωμάτων που μπορεί να καταστρέψουν τη λειτουργία του σε βάθος χρόνου.

CEA (καρκινοεμβρυϊκό αντιγόνο), CA 19.9 (καρκινικό αντιγόνο 19.9), CA 15.3 (καρκινικό αντιγόνο 15.3), CA 125 (καρκινικό αντιγόνο 125). Με αυτές τις αναλύσεις είναι δυνατόν να ανιχνεύσουμε φλεγμονές αλλά και νεοπλασίες σε έγκαιρο χρόνο, σε ωοθήκες μαστούς, αλλά και στο ήπαρ και έντερο.

On line ενημέρωση - ραντεβού

Συμπληρώστε την φόρμα on line ενημέρωσης-ραντεβού, για μια ενημέρωση απο την ιατρό σχετικά με τις εξετάσεις σας

Επικοινωνία

Λ. Ειρήνης 21, Πεύκη

Τηλ.: 211 4034616

Κιν.:  694 4372064

Emailvergilab@gmail.com

Image
Ενημερωθείτε για τα οικονομικά πακέτα εξετάσεων!