Για Άνδρες άνω των 40 ετών

Image

Εδώ στο βασικό check up νέων ανδρών προστίθενται οι εξής εξετάσεις:

Το PSA (προστατικό αντιγόνο) και προαιρετικά το free-PSA (ελεύθερο προστατικό αντιγόνο) αποτελούν ίσως την πλέον σημαντική εξέταση για τον άνδρα άνω των 40 ετών, για την πρώιμη ανίχνευση του προστατικού καρκίνου. Η αξία της εξέτασης την καθιστά για πολλούς ιατρούς ως την πλέον απαραίτητη μεταξύ των εξετάσεων του ετήσιου προληπτικού check up. Η αξιολόγηση της γίνεται με την σύγκριση των αποτελεσμάτων που λαμβάνονται ανά έτος.

CEA (καρκινοεμβρυϊκό αντιγόνο) αποτελεί γενικό δείκτη νεοπλασίας και συσχετίζεται με τα πλέον συχνά νοσήματα νεοπλασίας σχεδόν όλου του σώματος (ήπατος, θυρεοειδούς, λάρυγγα, οισοφάγου, ορθού, όρχεων, ουροδόχου κύστης, παγκρέατος, παχέως εντέρου, πνεύμονα, στομάχου).

aFP (α – εμβρυϊκή πρωτεΐνη) αποτελεί ειδικό δείκτη φλεγμονής – νεοπλασίας του ήπατος αλλά και των όρχεων.

CA 19-9 (καρκινικό αντιγόνο 19-9) αποτελεί ειδικό δείκτη φλεγμονής – νεοπλασίας παγκρέατος, παχέως εντέρου, ήπατος, στομάχου.

Testo (τεστοστερόνη), free-Testo (ελεύθερη τεστοστερόνη) αφορούν τη μέτρηση της σημαντικότερης ανδρογόνου ορμόνης στον άνδρα. Χρησιμοποιείται κυρίως στην ανίχνευση της ορμονοεξαρτώμενης αιτίας της περιορισμένης σεξουαλικής διάθεσης και ικανότητας, καθώς και της γενικότερης ευεξίας του άνδρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ

 

On line ενημέρωση - ραντεβού

Συμπληρώστε την φόρμα on line ενημέρωσης-ραντεβού, για μια ενημέρωση απο την ιατρό σχετικά με τις εξετάσεις σας

Επικοινωνία

Λ. Ειρήνης 21, Πεύκη

Τηλ.: 211 4034616

Κιν.:  694 4372064

Emailvergilab@gmail.com

Image
Ενημερωθείτε για τα οικονομικά πακέτα εξετάσεων!